CZ: Werken bij website

Altijd actuele vacatures inzien en direct online solliciteren. Wij verzorgden een sprankelende vacaturesite voor deze zorgverzekeraar.

Ga naar werkenbij.cz.nl

Realtime vacaturewebsite

ICT’ers wisten al langer de weg te vinden voor een technische baan bij CZ. In het verleden ontwikkelden wij namelijk een vacaturesite specifiek gericht op het werken in ICT bij CZ. Maar de zorgverzekeraar wilde ook voor de andere functies een handige website. En daarom ontwikkelden wij een vacaturesite gericht op alle vakgebieden bij CZ. Een compleet platform, waar je alle vacatures realtime kan bekijken en direct kan solliciteren!

Ontwikkeling op maat

En het werd niet zomaar een website, maar een site met een koppeling met AFAS. Hierdoor worden alle actieve vacatures van CZ direct op de website gepresenteerd. Daarnaast is de website gebouwd op basis van Symfony, waardoor de website volledig op maat en naar wens is ontwikkeld. En met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) is het plaatje helemaal compleet.

Werken bij CZ - screens

Stevig staaltje teamwork!

Creatief bureau ARA creëerde het design en de content voor het nieuwe platform. En zo ontstond er een krachtige samenwerking tussen ARA, CZ en Good News. Een mooie uitdaging! Want terwijl de AFAS koppeling door techneuten van CZ werd ontwikkeld, zaten wij volop in onze sprints voor de ontwikkeling van de website. Dit vroeg om een goede afstemming en communicatie tussen alle partijen. Een stevig staaltje teamwork! Want alle planningen en doelstellingen zijn naar tevredenheid opgeleverd.

Werken bij cz - overview

Samen gaan we voor Good News.

Wil jij je werk efficiënter maken? Of wil je sparren over een idee wat je hebt? Neem contact op met Rob!

Mail RobWhatsapp Rob
Afbeelding Rob