API-koppelingen.

Koppelingen maken doen wij dagelijks en dat doen we met liefde en plezier.

Uitdaging delen.

Gegevens ophalen, synchroniseren of terugsturen: met API-koppelingen kan het allemaal.

Read more.

API-koppeling laten maken

Een Application Programming Interface (API) ontwikkelen we om het uitwisselen van informatie tussen verschillende (software) systemen mogelijk te maken. Zo kunnen we dus voor je website of app een API-koppeling laten maken om specifieke informatie of een functionaliteit beschikbaar te stellen. Of andere systemen de mogelijkheid geven om informatie toe te voegen. En dat is handig, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van transacties. Maar ook om gebruikersgegevens op te halen en te gebruiken in een ander systeem. Of locatiegegevens. Of voorraadgegevens. En zo kunnen we nog wel even doorgaan…


Data gebruiken in je website of app

Een website of app maakt vrijwel altijd gebruik van data. Het is interessant om te kijken of een API uitkomst biedt, om die data optimaal te gebruiken. Een API is een verzameling van bepalingen op basis waarvan systemen met elkaar kunnen communiceren. En waarmee we dus in staat zijn data van de ene naar de andere plek over te zetten. Zo realiseren we bijvoorbeeld koppelingen met ERP of CRM systemen, voorraadbeheer, kassasystemen, back-office systemen en ticketing.


De investering in de ontwikkeling van een API verdient zich vaak al snel terug. En is in sommige gevallen simpelweg noodzakelijk. Daarom duiken we bij Good News. graag snel de techniek in. Onze developers en relevante software leveranciers hebben vroegtijdig contact om op eventuele uitdagingen te anticiperen. Het is van belang om snel te weten of het mogelijk is om belangrijke gegevens te bemachtigen en zo nodig uit te wisselen met andere systemen. We bekijken of een bestaande API te gebruiken is hiervoor. Of, als dit niet het geval is, zijn we dus in staat zelf de API voor jouw organisatie te ontwikkelen.

Ontdek hieronder een aantal van de API's waar we koppelingen mee opgezet hebben:
 1. AFAS
 2. BIG registeren
 3. Blueconic
 4. Carerix
 5. Epic
 6. Exact
 7. Finqle
 8. Google maps
 9. Firebase
 10. OPTA
 11. Recruitee 
 12. Syncfore  

Samen gaan we voor Good News.

Wil jij je werk efficiënter maken? Of wil je sparren over een idee wat je hebt? Neem contact op met Rob!

Afbeelding Rob
Contact! Let's talk!