Aanpak

How do we make it work?

Samen bepalen we wat goed is. Dat klinkt simpel en dat is het ook. Samenwerken is de krachten bundelen en weten waar we met elkaar naartoe werken. Iedere keer weer.

Hier zijn we goed in:

Wat doen we dan?

We werken voor een divers scala aan klanten, waaronder ziekenhuizen, instellingen, start-ups in de zorg, stichtingen, goede doelen en farmacie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat erbij komt kijken om effectieve oplossingen te creëren voor deze sector.

Lees meer over digital health

Ons doel is om onze klanten te helpen bij het verbeteren van de zorg die zij aanbieden, zowel voor patiënten als voor zorgverleners. Dit doen we door middel van gebruiksvriendelijke platformen die efficiëntie verhogen en de communicatie verbeteren. Of het nu gaat om het beheren van patiëntengegevens, het aanbieden van e-health oplossingen, of het ondersteunen van de planning en coördinatie van zorg, wij geloven dat onze inzet voor technologie een positief verschil kan maken voor de gezondheidszorg in Nederland.

Al jarenlang ontwikkelen voor diverse partijen het vacature-platform.

Dit doen we voor:

AmphiaAmarantBartimeusCZtanteLouiseMedicPlanner

Dit doen we door middel van gepersonaliseerde oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze klanten en de werkzoekenden. We hebben expertise in huis op het gebied van het koppelen van onze platformen aan diverse ATS-systemen en kennen de ‘best practices’ om meer kwalitatieve sollicitanten te werven.

Wij vinden het enorm belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld in al zijn vormen. Daarom zijn we trots dat we onze expertise kunnen inzetten om bij te dragen aan duurzaamheid met onze klanten.

Onze jarenlange expertise op het gebied van digital kan hierbij enorm helpen, en onze focus op performance zorgt ervoor dat we de impact van oplossingen meetbaar maken en inzichtelijker voor gebruikers. Of het nu gaat om het bevorderen van duurzame energie, het verminderen van afval, of het verbeteren van de milieu-impact van producten en diensten, wij geloven dat onze inzet met technologie een verschil kan maken voor duurzame partijen en voor de wereld om ons heen.

This is how we do it

Met heldere doelen en goede code maken we grote impact. We ontwikkelen digitale platformen waarmee we keihard doelstellingen behalen.

1. Performance strategie.

Tijdens de strategie fase formuleren we de digitale ambitie en doelstellingen. We onderzoeken de concurrentie en doelgroep om te bepalen hoe we ons kunnen onderscheiden.

Op basis hiervan maken we een plan van aanpak en bepalen we welke functionaliteiten en content nodig zijn om de website te laten slagen. We leggen ook de navigatiestructuur van de website vast en maken wireframes, die laten zien hoe de verschillende pagina's van de website zullen worden opgebouwd. Als we dit allemaal hebben gedaan, hebben we een solide basis om mee verder te werken tijdens de ontwerp- en ontwikkelfase van de website.

 • Meten = weten scan
 • Ambitie & strategie workshop
 • Technische architectuur
 • Marketing tooling
 • Roadmap
 • Scorecard

2. Realisatie.

Tijdens de ontwikkelfase van een website werken we aan de technische realisatie van het project. We maken gebruik van verschillende methodes en tools om dit te doen, afhankelijk van de specifieke behoeften van het project. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we maatwerkoplossingen ontwikkelen, of dat we gebruikmaken van open source CMS-systemen of SaaS CMS-systemen.

Daarnaast houden we ook rekening met de marketingtools die nodig zijn om de doelen van de website te bereiken en te monitoren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we integraties maken met social media platforms, e-mailmarketingtools, of analytics-software.

Onze focus ligt tijdens deze fase op het creëren van een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke en technisch goed functionerende website die aan de behoeften van onze klanten voldoet.

 • Toegankelijkheid
 • Veiligheid
 • Scrum
 • Sprints
 • Backlog

3. Optimalisatie.

Met onze aanpak dragen wij bij aan de performance optimalisatie van je website. We doen dit door maandelijks de doelen te bespreken, cijfers te analyseren en te monitoren. Onze digitaal strateeg bespreekt de voortgang maandelijks om ervoor te zorgen dat we op de juiste weg zijn om de digitale ambitie te verwezenlijken.

Door onze aanpak kunnen we continu inzicht krijgen in de prestaties van de platformen en eventuele verbeterpunten identificeren. We zorgen ervoor dat we elk kwartaal nog steeds de juiste dingen doen om ervoor te zorgen dat we je digitale doelen blijven behalen.

Met onze gerichte aanpak helpen wij u om je website te optimaliseren, zodat het beter presteert en bijdraagt aan het behalen van je (digitale) doelen.

 • Goals & grow meeting (maandelijks)
 • Q-meet (elk kwartaal)
 • Performance consulting
 • Experimenteren
 • Campagnes

4. Service & Support.

Met onze aanpak willen we grote impact maken voor onze klanten.We geloven dat dit het beste kan worden bereikt door continu te sturen op de doelen en ambitie. Ons team bestaat uit ervaren professionals die altijd op zoek zijn naar manieren om onze klanten vooruit te helpen. We denken graag buiten de gebaande paden en zoeken naar nieuwe, innovatieve oplossingen.

Iets wat we graag doen is; experimenteren. Door te experimenteren kunnen we snel nieuwe ideeën testen en ontdekken wat werkt en wat niet werkt. Dit kan leiden tot het ontdekken van nieuwe kansen en het verbeteren van bestaande processen.

 • SLA (service level agreement)
 • Service & support