Digital health.

Zorg innoveren doen we samen, voor ons allemaal.

Bij Good News zijn we toegewijd aan het verbeteren van de gezondheidszorg door middel van innovatieve digitale oplossingen.

Big impact voor de zorg.

Al meer dan 23 jaar ontwikkelen we digitale platformen voor allerlei organisaties in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, instellingen, stichtingen, start-ups, goede doelen en bedrijven in de farmacie.

Onze missie is om de gezondheidszorg te verbeteren en daarmee het leven van patiënten en zorgverleners te vergemakkelijken door middel van veilige en toegankelijke digitale oplossingen. Daarom werken we altijd volgens de ISO-standaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gegevensbescherming.

We begrijpen dat de gezondheidszorg soms complex kan zijn, vooral als het gaat om het gebruik van technologie. Daarom zijn we altijd bereid om samen te werken met onze klanten om te zorgen dat we de beste oplossingen bieden voor hun specifieke behoeften.

Ons team van ervaren professionals heeft een diepgaande kennis van de gezondheidszorg en weet hoe we technologie kunnen inzetten om de processen te verbeteren en de resultaten te optimaliseren. We hebben al veel mooie trajecten in de zorg doorlopen en we blijven ons inzetten om de gezondheidszorg beter en efficiënter te maken.

Samen gaan we voor Good News.

Heb je een uitdaging in digital health? Of wil je sparren over een idee wat je hebt. Neem contact op met Rob.

Mail RobWhatsapp Rob
Foto van Rob.