Fuentes.

Informeren, inspireren, nieuwe cursisten verwelkomen en cursisten voorbereiden op hun cursussen. En dat allemaal in 1 platform.

Bekijk de website.

Por qué?

Pittig Spaans met Fuentes. De oude website van Fuentes was aan vervanging toe. Er moest een nieuwe website komen met de focus op de Spaanse taalcursussen, maar met de functionaliteiten voor diverse gebruikers. Oftewel: een website met een portie Spaanse pit. En dat bevalt ons wel; want wat een resultaat! Een uur na de live gang had Fuentes al zes nieuwe inschrijvingen te pakken. Een moment om op te proosten!

Fuentes website

Muy Bien.

Multifunctioneel. Tijdens een brainstormsessie hebben we een concept bedacht. Dit hebben we omgezet in een visueel design, maar ook in een product backlog. Want o.a. cursisten, medewerkers en docenten hadden hun eigen wensen voor de nieuwe website. En naast algemene informatie, moest de website ook toegankelijk zijn voor bijvoorbeeld het inzien van roosters of lesmateriaal. Echte Spaanse sferen De website kreeg een spaans tintje, een pittig Spaans tintje. Want dat is wat Fuentes biedt; Spaanse taalcursussen in een pittig tempo. In Nederland of in Spanje. Naast de multifunctionele opzet, lag er ook een focus puur en alleen op de Spaanse taal. En deze sfeer moest de website uitademen. Die we overigens op kantoor ook weer inademden. Gehuld in Spaanse versiersels en de Spaanse vlag begonnen wij volledig toegewijd aan deze opdracht.

Klant aan huis Door een directe communicatie en een wederzijdse betrokkenheid was er sprake van een intensieve samenwerking. Fuentes was ‘klant aan huis’ bij ons kantoor in Breda. Zij wisten dan op een gegeven moment ook zelf het koffie apparaat te vinden.

Samen gaan we voor Good News.

Wil jij je werk efficiënter maken? Of wil je sparren over een idee wat je hebt? Neem contact op met Rob!

Mail RobWhatsapp Rob
Afbeelding Rob