Wie zijn wij

Een digital performance agency met een focus op het realiseren van de digitale doelen.

Met onze 23 jaar ervaring en expertise werken wij samen met onze klanten aan hun performance. Onze passie voor technologie en onze drive om altijd het beste resultaat te behalen, maken ons tot de perfecte partner voor uw digitale ambities. Learn more!

Missie, visie & kernwaarden.

Samenwerken met ons is goed nieuws. Wat de doelen van je digitale platform ook zijn ons team gaat de uitdaging aan. We gaan samen aan de slag om specifieke uitdagingen en doelen te begrijpen en de juiste digitale oplossingen te bieden. Wij luisteren naar behoeften en zorgen ervoor dat onze oplossingen aansluiten bij de bedrijfscultuur en strategie. Onze aanpak is gericht op resultaten en wij werken nauw samen om ervoor te zorgen dat doelen bereikt en overtroffen worden.

Samen gaan we de uitdaging aan.

Bekijk onze aanpak.
GN.

How we do it?

Bij Good News. geloven we in het creëren van waardevolle partnerships met onze klanten door middel van duurzame samenwerking. Wij zijn er trots op om altijd op de hoogte te zijn van de veranderende digitale wereld en wij zoeken constant naar manieren om onze samenwerking met onze klanten te verbeteren en te versterken. Door onze focus op een lange-termijn samenwerking, kunnen onze klanten rekenen op een partner die hen helpt om op de lange termijn succes te bereiken in de digitale wereld.

Performance is voor ons van groot belang. Wij richten ons op het creëren van digitale platformen die snel, gebruiksvriendelijk en efficiënt zijn. Daar speelt user experience en design ook een grote rol in. Wij willen dat onze platformen er niet alleen goed uitzien, maar ook een geweldige gebruikerservaring bieden. In zowel design, strategie als ontwikkeling is accessibility de norm.  Wij willen zorgen dat onze platformen toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht hun vaardigheden of beperkingen.

Ook security is een belangrijk onderdeel in onze werkwijze. Wij zorgen ervoor dat de informatie en gegevens van onze klanten altijd veilig en beschermd zijn. Wij hebben onder andere ervaring in gezondheidszorg, high-end retail en maatwerk oplossingen. Wij geloven dat we een verschil kunnen maken in deze sectoren door middel van onze digitale expertise en zetten ons daarom in om de digitale transformatie in deze markten te ondersteunen.

A Handpicked Agency.

Samen met 9 andere bureaus vormen wij Handpicked agencies. Elk bureau heeft zijn eigen specialisme en samen kunnen wij elk onderdeel van de digitale klantreis invullen. Strategie, design, onderzoek, online marketing, e-commerce en app development alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Vanuit onze hubs in Breda, Eindhoven en Rotterdam kunnen we gezamenlijk elk digitale vraagstuk oppakken en komen tot mooie resultaten.

Ga naar Handpickedagencies.com
Handpicked festival

Samen op zoek naar Good News.?

Neem contact op met Chris.

Mail ChrisWhatsapp Chris
Chris